«ЕХО ПЛАНЕТИ»

Візуальна пластична вистава в жанрі фізик театру з живим ансамблем

Режисер: Алла Федоришина, Заслужена артистка Укрпаїни.

Фізик театр – це візуальний, пластичний вид театрального мистецтва, який створює сенси не словами, а діями та рухами акторів на сцені, коли тіла акторів складають певну ситуацію. У фізичному театрі вистава вибудовується не  текстово, а візуально. Пластичний театр не обмежує, а розвиває  фантазію глядача.  Кожен глядач може зчитувати образи за власною уявою.

Саме таку постановку під назвою «Ехо планети» у жанрі фізик театру ми готуємо для глядача.

Вистава про те, що в душі кожної людини є свій рай і своє пекло, і залежно від того, що обирає людина залежать її вчинки. Люди схильні вважати, що вони є найголовнішими істотами у Всесвіті і що їм підкоряється все живе. Однак природа мститься за людську легковажність, егоїзм та гіперактивну техногенну діяльність пандеміями, стихійними лихами та природніми катаклізмами. Хто вийде переможцем з цього протистояння?  Лише  світло і любов можуть повернути людину до гармонійного життя…

На глядача чекає цікава атмосфера, нестандартний показ вистави, яка відбуватиметься у двох залах театру. Театральний простір буде побудований так, щоб досягти додаткового емоційного контакту між глядачем та акторами. У виставі будуть використані деякі засоби вуличного театру, актори на ходулях зустрічатимуть глядача ще в проїзді театру, гратиме живий ансамбль. При цьому все буде безпечно, всі карантинні  умови будуть дотримані, адже маска  та захисний костюм слугуватимуть одночасно і сценічними образами акторів.

По завершенні репетиційного періоду, буде здійснено зйомку телевистави для трансляції на youtube каналі  театру «Воскресіння» та в соцмережах для ознайомлення глядачів з новою постановкою.

А по завершенні карантинних обмежень показ вистави відбудеться в нашому театрі, а також ми включимо цю виставу до діючого репертуару в новому театральному сезоні. Відповідно до того, як змінюватиметься ситуація з Covid-19, будемо інформувати наших глядачів, коли ж можливий перший показ вистави.