ПУМУКЛ З ТЕАТРУ ТАБОР (АВСТРІЯ) ДОПОМОГ ТЕАТРУ ВОСКРЕСІННЯ

Одного прекрасного дня в столярній майстерні десь у Мюнхені маленький гоблін з вогненно-рудим волоссям прилип до горщика з клеєм – і став видимим. Принаймні для того, хто його побачив і випустив: майстра-тесляра Франца Едера. І тоді Едер дізнався, хто довгий час розігрував його… З того часу столярна майстерня стала новим будинком гобліна, а клієнти та родичі майстра Едер стали жертвами його витівок.

Пумукль – один із найпопулярніших персонажів німецькомовної розважальної індустрії, бунтар, супротивник конформізму, опортунізму та користі.

В останню неділю, 13 березня цього року. Театр “Табор Геснбр” представив п’єсу Елліс Каут “Пумукль та великий шум” на сцені театру “Маестро” у Лінці, Австрія. Виручені від продажу квитків 1000 євро пожертвували на допомогу нашому театру, який став тимчасовим будинком для людей, які рятувалися від російських бомб.

Ми отримуємо відчутну підтримку у цей важкий час. Щиро дякуємо вам за допомогу, збережемо в серці слова Анатолія Глухова: Ми щасливі, що змогли допомогти нашим друзям та колегам з театру… сподіватимемося, що цей кошмар скоро закінчиться! …


Пумукль та великий шум

У головних ролях: Гудрун Медікус, Паулюс Медікус та Клаудія Тінта

Дизайн декорацій: Паулюс Медікус Костюми: Гудрун Медікус/Брігітта Бауер

Режисер Анатолій Глухов

Театр “Табор” – це вільний театральний колектив із регіону Верхня Австрія, який працює під керівництвом російського режисера Анатолія Глухова. Театр користується визнанням не лише серед австрійських глядачів, а й у міжнародних театральних колах.

www.theater-tabor.at