18 лютого о 18.00. Справжня французька комедія “Вечеря з дурнем” Ф.Вебер в постановці Ярослава Федоришина.

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень»…

Вистава «Вечеря з дурнем» змусить Вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію.

Гарний настрій гарантуємо!

«Вечеря з дурнем» INFO


Перша цікавинка постановки ‒ з театральної сцени постійно впродовж трьох годин гратиме жива музика. Це воскресінський новостворений бенд «Sunflowers» супроводжуватиме виставу десятком композицій. «Ми взяли блюз, джаз і вставили у французьку виставу. То щоб підкреслити ту легкість життя. Легкість, ритм, темп, настрої.. Все перегукується», ‒ розповів музикант театру Артур Темченко. Вони підсилюватимуть веселість ситуації. Адже «Вечеря з дурнем» ‒ це інтелектуальна комедія. В її основі ‒ чоловічі дискусії, дебати, ігри навколо питання «хто з нас дурень?». І участь у цьому бере сама богема суспільства: письменники, поети, податківці, лікарі і видавець П’єр, в оселі якого і розгортається дійство.